Milovníci sladších a komplexnějších káv zbystřete. Pražírna Five Ways totiž přichází s parádní Brazílií na espresso. V šálku na vás čeká sladká a lehce kyselá chuť. Pyšnit se totiž tato káva může tóny čokolády, karamelu a granátového jablka.
Oblast São Sebastião do Anta, kde se nachází Inaciova farma, není pro pěstování kávy příliš známá. Ostatní obchodníci kdysi jeho otci řekli, že na jeho farmě nikdy nebude schopen produkovat kávu speciální kvality. Ani sám Inacio neměl v úmyslu převzít farmu po svém otci, ale když Jairo onemocněl vážnou chorobou, Inacio se na farmu vrátil a jeho vášeň pokračovat v otcově odkazu rozkvetla. Po otcově smrti si Inacio dal za úkol farmu od základu vylepšit. Je to mladý ambiciózní farmář, který je otevřený novým nápadům od obhospodařování půdy a zpracování až po sušení, a výsledky v chuti skutečně mluví za vše. Farma je natolik malá, že se na ní nepoužívají žádné mechanické sklízecí stroje, což je v Brazílii obecně neobvyklé. Péče a pozornost věnovaná detailům při sběru a zpracování je pro Inacia prvořadá, věří, že investicí do farmy může pozvednout celou komunitu.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 850 m n. m.