Hodnocení celkem
4.83 / 5
Doporučuje
100%
3 z 3 uživatelů
LUIS DIAS ověřený zákazník Zobrazit originál 19. Březen
Doporučuje produkt
250g
Velmi vyvážené
nízká kyselost
Bonbón
Recept
Způsob přípravy: Espresso s Delonghi Dedica
Káva (g): 10 g s pukem
Voda (g): 22 g
Teplota vody: 93
Bruska (nastavení): 17 Baratza Encore ESP
Proces: Netlakový koš s 10 gr plus síto na puk po dobu 30 sekund
Pavel Kosík ověřený zákazník 6. Únor
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Květoslav ověřený zákazník 17. Leden
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Expresso Outin
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: