Reviews Total
4.83 / 5
Recommended by
100%
3 out of 3 users
LUIS DIAS Verified Customer Show Original 19. Březen
Recommends
250g
Velmi vyvážené
nízká kyselost
Bonbón
Recipe
Způsob přípravy: Espresso s Delonghi Dedica
Káva (g): 10 g s pukem
Voda (g): 22 g
Teplota vody: 93
Bruska (nastavení): 17 Baratza Encore ESP
Proces: Netlakový koš s 10 gr plus síto na puk po dobu 30 sekund
Pavel Kosík Verified Customer 6. Únor
Recommends
250g
Recipe
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Květoslav Verified Customer 17. Leden
Recommends
250g
Recipe
Metoda přípravy: Expresso Outin
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: