Kalve Coffee Roasters

4.2 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.2 / 5
Doporučuje
50%
4 z 8 uživatelů
Luboš ověřený zákazník 24. Květen
Doporučuje produkt
Lucia ověřený zákazník 26. Říjen
Doporučuje produkt
GM Zobrazit originál 27. Červen
Nedoporučuje produkt
Při hrubém mletí komplexní aroma
Dobrý potenciál
Je obtížné dosáhnout dobré extrakce na filtru, bez ohledu na použitou metodu.
Zemitá/dřevitá chuť, pokud fazole umelete více na jemnější nebo střední stranu
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 90-92
Bruska (nastavení): 22 na Timemore Slim
Postup: 50 g květu, poté 2 nebo 3 polévání (podle chuti)
Štěpánka Kavčiak ověřený zákazník 16. Květen
Nedoporučuje produkt
Popis kávy a vzhled balení mě nalákali. Těšila jsem se na zajímavou kávu. Toho se ale možná dočkáte jen u čerstvě upražené, což se mě nepoštěstilo.
Jak již bylo zmíněno jiným uživatelem, balení je nevyhovující. Moje zrnka už byla vyčichlá v den koupě a mohla jsem si jen představovat, jak asi tato káva mohla chutnat. Velká škoda nejen pro konzumenta, ale i pro samotnou pražírnu.
Tomáš ověřený zákazník 30. Duben
Nedoporučuje produkt
Velmi dobrá káva s příjemnou chutí
Balení absolutně nevhodné, káva uvnitř plechovky, která netěsní, zabalená v tenkém obyčejném sáčku Bez aroma ventilu. Já měl štěstí, káva pořád nebyla vyčichnutá, ale na Mwiria od Kalve už to bylo docela znát. Plechovka je skvělá leda na okrasu.
travniczech ověřený zákazník 14. Duben
Doporučuje produkt
Velmi plná a svěží ovocná chuť
Dominují jahody, cítit je hodně i meruňka a blumy
Decentní kyselost přechází do sladších tónů
Plechovka je praktická a určitě se využije
Během týdne bude fuč
Recept
Metoda přípravy: V60 (dle Hoffmanna)
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94 °C
Marek 5. Duben
Nedoporučuje produkt
Na Espresso ano, byla hodne dobra stavnata, s telem a prijemna na piti
Na filtr urcite ne a to jsem zkousel ruzne teploty, mleti a pod.
Peter Herceg ověřený zákazník 23. Únor
Doporučuje produkt
Zatiaľ najlepšie espresso, čo som od vás mal
Pekný obal :)
Recept
Metoda přípravy: Espresso (Lelit)
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: