K pokladně
Kalkulace předběžné ceny dopravy

Oblíbené

  • Všechny kávy
  • Káva na filtr
  • Káva na espresso
  • Nejprodávanější
  • Slevy
  • Novinky
  • Limitovaná nabídka
  • Všechny pražírny
  • The naughty dog
  • Candycane Coffee
  • DAK Coffee Roasters
  • Kmen Coffee Roasters
  • The Barn
  • Father's Coffee Roastery
  • Industra Coffee
  • Všechno příslušenství
  • Alternativní připrava
  • Mlýnky
  • Kávovary
  • Doplňkové příslušenství
  • Značky
  • Nejprodávanější
  • Slevy
  • Kontakty
  • Časté dotazy (FAQ)
  • Velkoobchod
  • Poštovné a platby
  • Reklamace a vrácení zboží
  • Podmínky používání
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Volné pozice
  • Nastavení cookies
Přihlaste se ke svému Kofio účtu
  • Káva
  • Příslušenství
  • Pražírny
  • Informace
  • Oblíbené
  • Dárky
  • Eventy
  • Mapa kaváren
  • Káva
    • Slevy
    • Limitovaná nabídka
    • Novinky
    • České pražírny
    • Zahraniční pražírny

    Pražírny

    • The naughty dog
    • Candycane Coffee
    • DAK Coffee Roasters
    • Kmen Coffee Roasters
    • The Barn
    • Father's Coffee Roastery
    • Industra Coffee
    • Jiné

    Metoda přípravy

    • Aeropress
    • French Press
    • Espresso
    • V60
    • Moka konvička
    • Chemex
    • Vacuum Pot
    • Kapsle

    Původ kávy

    • Etiopie
    • Keňa
    • Rwanda
    • Kolumbie
    • Brazílie
    • Kostarika
    • Guatemala
    • Jiné

    Nejprodávanější

    • Kolumbie HAPPY BIRTHDAY, KOFIO ♥1. Kolumbie HAPPY BIRTHDAY, KOFIO ♥
    • MÁJA IN LOVE - květnový speciál2. MÁJA IN LOVE - květnový speciál
    • Kostarika CATAJO - cupping score 91.25b3. Kostarika CATAJO - cupping score 91.25b
    • Pomocník výběru
  • Příslušenství
    • Slevy
    • Kofio doporučuje
    • Novinky
    • Značky

    Alternativní příprava

    • Drippery, ruční kávovary na filtrovanou kávu Drippery
    • Aeropress ruční kávovary Aeropress
    • Kávovary na překapávanou kávu Kávovary na překapávanou kávu
    • Kávovary Chemex na filtrovanou kávu Chemex
    • French press konvice na kávu French press
    • Cold Brew kávovary Cold Brew
    • Filtry na alternativní přípravu kávy Filtry
    • Příslušenství pro alternativní přípravu kávy Příslušenství a díly

    Příprava espressa

    • Kávovary na espresso Kávovary na espresso
    • Moka konvičky na kávu Moka konvičky
    • Espresso nápoje s mlékem Espresso nápoje s mlékem
    • Čistící přípravky do kávovarů Čistící přípravky do kávovarů
    • Pěchování kávy Pěchování
    • Odklepávače na kávu Odklepávače
    • Rostlinné a alternativní nápoje Rostlinné a alternativní nápoje
    • Více ...

    Mlýnky na kávu

    • Ruční mlýnky na kávu Ruční mlýnky
    • Elektrické mlýnky na kávu Elektrické mlýnky
    • Kávomlýnky na filtrovanou kávu Na filtrovanou kávu
    • Kávomlýnky na espresso Na espresso
    • Designové mlýnky na kávu Designové mlýnky
    • Čistící prostředky na mlýnky Čistící prostředky
    • Náhradní díly na mlýnky na kávu Náhradní díly
    • Více ...

    Doplňky

    • Konvice na kávu Konvice
    • Hrnky, šálky a termosky na kávu Hrnky, šálky a termosky
    • Váhy a teploměry na kávu Váhy a teploměry
    • Filtrace a úprava vody do kávy Filtrace a úprava vody
    • Dózy na kávu Dózy na kávu
    • Degustace kávy (Cupping) Cupping
    • Dárky pro milovníky kávy Dárky
    • Více ...
  • Pražírny
    • Pražírny
    • Velkoobchod
    • Eventy
    • Hodnocení
    • Mapa kaváren
    • Mag
  • Registrace
  • Přihlášení
    • Zapomněli jste heslo? Registrace

Mapa kaváren

Eska

Praha
  • Info
  • Hodnocení
  • Fotky
  • Instagram

Adresa

Pernerova 49
186 00 Praha
Česká republika

Otevírací hodiny

Po 11:00 00:00
Út 11:00 00:00
St 11:00 00:00
Čt 11:00 00:00
Pá 11:00 00:00
So 11:00 00:00
Ne 11:00 00:00

Sociální profily

Kontakty

+420 731 140 884
Tato stránka je neoficiální profil kavárny Eska. Je toto Vaše kavárna? Kontaktujte nás zde.
Kavárna zde zatím nemá žádné fotky. Pokud kliknete na sekci "Instagram", určitě tam nějaké fotky najdete. Pokud jste již někdy kavárnu navštívili a máte z ní nějaké fotky, budeme moc rádi pokud v sekci "Hodnocení" přidáte novou recenzi, do které můžete nahrát i fotky.
View this post on Instagram

Jedeme na zelenou! Microgreens neboli mladé výhonky zeleninového osiva s oblibou přidáváme navrch salátů i teplých pokrmů. Taky proč ne? Jsou nabité vitamíny, minerály, skvěle chutnají a lahodí oku! Jak se pěstují a co všechno s nimi můžete provádět se dozvíte v rozhovoru s panem Hechtem ze Sluneční farmy Vykáň ???? https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/jak-se-pestuji-microgreens/ Let’s go green! Or even better microgreen! #microgreens #gogreen #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Apr 3, 2019 at 5:59am PDT

View this post on Instagram

Popelce vykouzlili z dýně kočár a @jirkahor vykouzlil z dýně parádní předkrm. Jedním slovem POHÁDKA! Lehké, leč chuťemi nabité dýňové knedlíčky podáváme v omáčce z fermentované dýňové štávy a s olejem z dýňových semínek. . . •Cinderella’s got her pumpkin carriage and we’ve got pumpkin dumplings. Real life fairytale at Eska! This starter is light yet packed with flavor, whole dish is made of pumpkin filled veggie dumplings, fermented pumpkin juice sauce and pumpkin seed oil. #dyne #pumpkin #vegetarian #magic #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Mar 27, 2019 at 7:02am PDT

View this post on Instagram

Nic nekřičí JARO více než talíř plný medvědího česneku! Na počest této divoké léčivé byliny servírujeme kvašenou pšenici s medvědím česnekem hned ve třech podobách, pestem, čerstvými listy a mladými výhonky na kyselo. •There’s no better way to welcome spring than cooking with fresh wild herbs. We are celebrating new season with this ultimate wild garlic dish: fermented wheat, pesto, young leaves and pickles...you’ve guessed it, we love wild garlic! . . #sezona #medvedicesnek #spring #wildgarlic #vegetarian #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Mar 21, 2019 at 8:22am PDT

View this post on Instagram

Je libo? Že růžičková kapusta nepatří mezi vaše favority? Kuchaři Esky každodenně usilují o nápravu reputace těch méně oblíbených surovin, nad kterými většina z nás už v dětství zlomila hůl. Povězte, kterému z jídel nemůžete přijít na chuť vy? Náš tip: Růžičkovou kapustu zbytečně netrapte, dlouhým vařením ztrácí barvu, živiny i chuť. •Brussels sprouts, anyone? Not a big fan? We are well aware of the fact that not everyone enjoys everything and it’s absolutely fine. We are however still working towards popularizing some of your less favourite ingredients, one plate at a time! #mission #ruzickovakapusta #brusselsprouts #fresh #pickled #grilled #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Mar 14, 2019 at 4:20am PDT

View this post on Instagram

Znáte ten pocit, když se pustíte do jídla, které na první pohled působí velice lákavě, ale sousto po soustu se nemůžete zbavit pocitu, že tomu prostě něco chybí... a máte naprostou pravdu! Křup, křup, křup, je to textura a zvuk! Děláme vše pro to, abyste si naše pokrmy vychutnali se vším všudy. Do salátů a polévek přidáváme soundtrack v podobě semínek, škvarků, zeleninových chipsů a chlebových krutonů. A třeba takový snídaňový smetánek by nebyl kompletní bez karamelizovaných vlašských ořechů????. . . •Some dishes can seem very tempting at the first sight but as you dive in to it, bite after bite you just can’t get rid of the feeling there is something missing, something essential and you’re right! That something is element of crunchiness and crispness that adds the extra texture and sound! We are doing our best to serve our dishes completely seasoned, dressed and plated on point. Seeds, crumbs and chips will do as well as roasted or caramelized nuts. #gastrophysics #crunchy #seminka #orechy #nutsandseeds #eskakarlin

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Mar 5, 2019 at 10:48am PST

View this post on Instagram

Je tatatááák oblíbený, že ho podáváme jak na večer, tak během obědů! Velké díky do @nase_maso, bez kvalitního základu by to prostě nebylo ono. A jak si mícháte tatarák vy? Zauzený hovězí tatarák, uzená majonéza, hořčice, šalotka, pažitka, medvědí česnek a topinky z chleba 66 #eskachleba •Smoked beef tartar is yet another all time favorite dish, well seasoned with smoked mayonnaise, mustard seeds, pickled shallots, chives, wild garlic and served with toasted 66 rye bread on the side. #beeftartar #alltimefavorite #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Feb 26, 2019 at 10:16am PST

View this post on Instagram

????Že jsou vejce populární, toho jsme si všimli dřív než internet. Míchačky, omelety, hemenex, pošírovaná i sušená vejce, ale i omáčky, krémy, pomazánky a nezapomínejme na koláče, kremrole, palačinky a další dezerty! Bez vajec se prostě neobejdeme. Uhodnete, kolik vajec se spotřebuje v Esce během jednoho týdne? (Tipovat můžete až do neděle, kdo bude nejblíže, má u nás snídani!????) •That eggs are popular we knew long before #theworldrecordegg broke the internet. Scrambled eggs, omelet, ham&eggs, poached and even dried eggs, then sauces, creams, spreads and don’t forget about those cakes, meringue creamroll, crepes and more sweet goodness! Eggs are simply crucial. Can you guess how many eggs does Eska use up in only one week? (Guess&winn a breakfast on the house!) #eskakarlin #vejce #eggs #simplepleasures #winfreebreakfast

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Feb 18, 2019 at 10:05am PST

View this post on Instagram

Z ječmeného zrna se při sladování uvolňují jednoduché cukry, takové zrno je pak klíčovou surovinou pro výrobu piva. My se pánům od @dva_kohouti do řemesla fušovat nehodláme, jen jsme si vyprosili trochu výběrového sladu do naší cukrárny! Slad s rakytníkem a jablky od @jirimatejka •Malted barley is a key ingredient for beer brewing, the malting process breaks starch into simple sugars and brings out the sweetness. We are certainly no brewers so instead of making beer we have decided to make a delicious evening dessert! Malt with seabuckthorn and apples #malt #maltedbarley #beer #thinkoutsidethebox #seabuckthorn #apple #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Feb 11, 2019 at 4:52am PST

View this post on Instagram

Polévka jako předkrm nebo jako rychlý oběd jen tak s krajícem chleba 33? Jídelní lístky se v Esce tisknou každý den, menu se mění podle dostupnosti čerstvých surovin tak, aby bavilo nás i naše hosty a současně dávalo smysl. Ale jak se říká, polévka je grunt a své místo má na menu vždy jisté! •Soup as an appetizer or an easy lunch? Our menu changes daily according to availability of local fresh produce. The aim is to respect the season and have fun with creating new meals for our guests. Some meals come and go but soup is a keeper!#repa #beatrootsoup #soupoftheday #eatseasonal #eskakarlin #eska

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Feb 7, 2019 at 4:02am PST

View this post on Instagram

Víte, že pomocí kapar lze obyčejné jídlo proměnit v kulinářskou specialitu? Kuchaři Esky jsou známí svými experimenty s nakládáním “kdečeho”, ať je to mladé jehličí, kořeny, výhonky, poupata či květy. Falešné kapary se dají vyrobit takřka ze všeho, stačí jen trocha fantazie a láhev octa. Kaprlata z černého bezu jsou nyní k dostáni v našem obchodě na pekárně. •Need an extra flavour? Adding capers to a dish can really make a difference. Our chefs are famous for their passion for pickling and fermenting nearly anything. Try our pickled black elderflower “kaprlata”, available now at our shop. #capers #elderflower #vegetarian #pickles #eskakarlin

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Feb 1, 2019 at 2:27am PST

View this post on Instagram

Nostalgie na talíři, to je Snídaně Česká. Zavřete oči a náš rohlík s máslem a sýrem Mlynář od @farma_blato vás vezme na výlet do rekreačního střediska... Krkonoše, Šumava, Slapy, Berounka, Sázava? Jen ty plastové ubrusy si budete tentokrát muset domyslet. Snídaně Česká: náš rohlík, salám Turista od @nase_maso , sýr Mlynář od @farma_blato , nakládaná zelenina, čerstvé máslo, ovocný čaj •Fancy an all time favorite Czech breakfast? Try Breakfast Česká! Our breadroll, "Turista" salami, "Mlynář" cheese, pickled vegetables , butter, fruit tea #nostalgia #breakfast #eskakarlin

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Jan 25, 2019 at 4:49am PST

View this post on Instagram

Brambory v popelu jsou synonymem Esky, je to jediný pokrm, který je v nabídce po celý den. A teď ruku na srdce, kolik z vás jsme naučili jíst kopr? •Potatoes in ash is our signature dish. It’s the only item on our menu that you can order at any time of the day. Let’s be honest now, who’s become a dill lover thanks to this creamy sensation? #potatoesinash #dill #kopr #eskakarlin

A post shared by Eska (@eska_karlin) on Jan 20, 2019 at 11:08am PST

Děkujeme kávomile!
Na tvůj email jsme ti odeslali potvrzovací link.
Kliknutím na tento link se oficiálně staneš členem naší komunity.
Bereme jen (kávo)srdcaře

Lidé ti říkají, že to s kávou už trošku přeháníš? Neustále sleduješ scénu a přemýšlíš jakou novou mikro-pražírnu výběrové kávy si objednáš? Pokud jsi kávomil tělem i duší, přidej se k naší malé komunitě výběrové kávy a my se už o tebe postaráme!

Přihlas se k odběru novinek

Rádi vám poradíme

  • +420 214 214 622
    K dispozici: Po–Pá 8:00–16:30
  • sluzebnicekkofio.cz

Nabídka

  • Káva
  • Příslušenství
  • Pražírny
  • Dárky
  • Eventy
  • Mapa kaváren
  • Mag

Informace

  • Kontakty
  • Časté dotazy (FAQ)
  • Velkoobchod
  • Poštovné a platby
  • Reklamace a vrácení zboží
  • Podmínky používání
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Volné pozice 2
  • Nastavení cookies
  • Nový účet
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu KOFIO.cz
Copyright © 2025, Bitforce, s.r.o.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.
Nastavení ochrany soukromí na Kofio.cz Ke zlepšení zážitku na našich webových stránkách používáme soubory cookies a další technologie. Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat soubory cookies třetích stran pro účely analýzy, personalizace a marketingu. Více o tom, jak používáme cookies, se můžete dozvědět na stránce Nastavení cookies. Chcete-li spravovat soubory cookie, klikněte na „Nastavení“.
Nastavení Nastavení