Musasa je kává té nejlepší kvality, což je jasné poznat na její chuti. Je ideální pro milovníky světlých káv. Ručně tříděná zrna mají jemnou aciditu, výraznou sladkost, vyváženost a kulaté tělo s jemně čokoládovými tóny.
Rwanda Matyazo je opravdu silná káva, což poznáš hned po prvním doušku. Matyazo je mycí stanice, ve které se zpracovává zrno z oblasti Ngororero v západní provincii Rwandy. Tenhle mycí závod funguje od roku 2009 a jeho zkušenosti jsou znát v každém zrnu. Káva, kterou tady vyprodukujou je vždycky něco extra. Sklízí se tady jedny z nejlepší zrn z celé Rwandy. Loni se kvalita kávy Matyazo dostala zase o level výš. A letošní sklizeň se pyšní tím, že je opravdu, ale opravdu silná. Během chvilky tě jeden šálek týhle krásky postaví na nohy. Místní pěstitelé mají své farmy v naprosto ideálních a různorodejch nadmořskejch výškách od 1100 do 2200 m. n. m., což má blahodárný účinek na sklizeň.
Rwanda se nachází ve střední Africe, což znamená, že je na tom nejlepším místě, kde se dá káva pěstovat. Díky své poloze má hned dvě období sucha a dvě období dešťů. Prostě ideální podmínky pro pěstování arabiky.