Výběrová káva Peru ESTRELLA DIVINA ORGANIC ze švédské pražírny Koppi je charakteristická tóny medu a červených bobulí.
Estrella Divina je název jednoho z konceptů komunálních směsí. Tento blend tvoří káva od 27 malých farmářů. Jsou to drobní zemědělci s farmami o rozloze 1–3 ha, které se nacházejí v nadmořské výšce až 2100 m n. m., poblíž vesnice Rumpite v La Coipa. La Coipa se nachází v oblasti San Ignacio, jedné z hlavních produkčních oblastí na severu Peru. Na svých farmách mají vysázeny hlavně odrůdy Caturra, Pache a Bourbon. Farmáři mají své malé individuální zpracovatelské stanice, kde kávu sami vyloupou, fermentují, promývají a suší. Doba fermentace je obvykle mezi 13-18 hodinami a následné sušení trvá 12-20 dní. Tito farmáři jsou součástí programu pro podporu produkce výběrové kávy, a dokonce mají certifikaci organického pěstování. Prémie producentů jsou ve srovnání s mnoha jinými programy vysoké a spravedlivé, ale o to víc je kladen důraz na kvalitu kávy. Jednotlivé loty jsou hodnoceny samostatně.
- Oblast: San Ignacio
- Nadmořská výška: 2000 m n. m
- Zpracování: Promyté
- Odrůda: Pache, Bourbon, Caturra