Hodnocení celkem
3.76 / 5
Doporučuje
95%
159 z 168 uživatelů
Robert 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Marian 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dominika 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ipres to že nemám ráda moc suché zpracování tak tady ta opravdu chutnala
Doporučuji
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Václav Kuběja 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná acidita
Tóny lískových oříšků
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Jan 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
orisek
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 (24 clicks)
Proces:
0:00-0:15 - 55g
0:30-0:45 - 130g lehce zamichat
1:00-1:15 - 210g
1:30-1:45 - 280g
2:00-2:15 - 330g lehce zamichat
2:45 - 2:50 - hotovo
Jitka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká, příjemná chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tereza Vávrová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Plná silná chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Goat story Arco 1-40
Proces:
Kristýna 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemně ovocná, zároveň jde cítit oříšek
moc povedená
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Wanda Jadwiga 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vyvážená, velmi dobrá káva
jedna z mých oblíbených káv z letošního kalendáře
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michal 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Voňavá a jemná
Příjemně se pije
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Commandante C40, 17 kliků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 recipe
Michal 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Můj styl kávy, krásně ovocná
Příjemná vůně, skvěle se vybarvila
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 80
Mlýnek (nastavení): comandante 25 kliků
Proces: 4:6
Ondřej 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Další skvělý kousek v adventním výběru
Rozhodně zařadím
Ovocná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 4
Proces: bloom 30s, pak po 60g vody a 30s dolévání do plného objemu,
Hanka 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyborna chut i vune
Jakub 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná vůně zrn, po namletí i samotné kávy
Příjemně kyselá chuť, která dlouho doznívá
Plné tělo
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukáš 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Strašně to voní - jak zrna, tak i udělaná káva
Výborná jemná chuť
Lehce ovocná, lehce kyseloučká
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): 16 kliků - TM slim Plus
Proces:
Tomáš 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná Kyselá chuť
Tomáš 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť. Příjemně sladkokyselá
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 280
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Péter Kovacs Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ořechová, kyselá chuť
Kyselost
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): 5 (Wilfa)
Proces: květ 60g-30s, poté se zastaví na 150 250 333 g