Hodnocení celkem
3.76 / 5
Doporučuje
95%
159 z 168 uživatelů
Johana Korelusová 1. Leden
Doporučuje produkt
250g
po vychladnutí mi chutnala jako medové pufované cereálie
hezká vůně
ovoce se najít dá, ale přitom není kyselá
aftertaste
Recept
Metoda přípravy: Vacuum Pot
Káva (g): 20g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Robert 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karel Klímek 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná plná ovocná chuť
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Novák 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně voní
Chuť jablka je výrazná, acidita příjemná
Sladkost průměrná
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming po 40s, hotovo 1:50
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velice pitelná káva
Jablka a ořechy
Já to pomelo v tom nenašel :)
Recept
Metoda přípravy: Hoope Coffee Brewer
Káva (g): 13g
Voda (g): 250g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť plná různých tónů
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Za mě dobrá na každodenní pití.
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť jahody
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: