Hodnocení celkem
3.69 / 5
Doporučuje
89%
160 z 180 uživatelů
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Táto ide asi najviac k čaju.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bohužel nevím, protože jsem to zase nevychytal při přípravě
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g): 20g
Water (g): nevim...
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Nicolai Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Líbila se mi Spiceyness. I když ne opravdu ovocné.
Recept
Způsob přípravy: Aeropress Jh
Káva (g): 22
Voda (g): 220 + 120
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): střední
Proces:
Michal 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemné kafe s vyváženou chutí
Po vychladnutí ještě výrazně lepší
Hezky voní po ovoci
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 16 cvaků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 method
Dorota 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť, telo, sladkosť, acidita
Vôňa
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Yana 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matěj 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť
Opět citelné čajové tóny
DOMINIK SCHLEHÖFER 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť, cítil jsem mandarinku
Tělo by mohlo být výraznější, ale přesně tento charakter mám rád
Druhá káva s dochutíme černého čaje, které popíjet, den co den, takže za mě, taková stálice k běžnému dní
Slabší vůně
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná sladkost
Tělo
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandate 21 kliků
Proces:
Tereza 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatím nejpřekvapivější káva z kalendáře
Hezký balanc mezi ovocnou a oříškovou chutí
Za mě až moc výrazná čajová chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Simona Fančovičová 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná káva
Cítiť čaj ale jemnejšie ako v c. 6
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karolina Filsáková 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží ovocná chuť tentokrát tam tu karambolu fakt cítím
Příjemně sladká a plná chuť
Tuhle bych si klidně zopákla
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): na hrubo tak akorát na french press :-D
Proces: vyhřátí konvičky, nasypání kávy, zalití vodou, zamíchání než se odpočtou 3min, pak stlačit píst a nalít do nahřátých hrnků
Petr 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Stavnata ovocna
S cajovym nadechem
Recept
Metoda přípravy: clever dripper
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody?:
Mlýnek (nastavení): catler plunger level
Proces: 320g vody 20g in prefiltrovat po 2:45min
Martin 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná s nádechem citrusu
Lehčí chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 160
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 (16kliků)
Proces:
Borbala Zobrazit originál 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tělo lehkého černého čaje
Jemná citrusová kyselost
Obecně velmi příjemná a snadno příjemná káva
Radim Němec 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutná káva
Recept
Metoda přípravy: clever dripper
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 20 encore
Proces: 2min
Tomáš Bubeník 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vzhledem k tomu že mám rád černý čaj :-) tak příjemné popíjení této kávy, kde krásně zůstane ten mandarinkovy nádech po té co se napijete, krásně až krémová chuť
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Mikhail Volkov Zobrazit originál 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Aroma a tělo
Gabriela 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně borůvek a oplatek
Voněla mi více než chutnala
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Botond Borsits Zobrazit originál 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique