Výběrová káva Kolumbie Kostarika PEREZOSO z britské pražírny Triple Co Roast je charakteristická tóny manga a marmelády.
Tato šarže El Perezoso pochází z Coopro Naranjo v západním údolí. Družstvo má 2 000 členů. Od roku 2006 nabízejí program mikro šarží, ke kterému se mohou producenti připojit. Dostávají procesní školení a podporu. Poté musí splnit požadavky Coop, aby mohla být jejich káva považována za mikrošarži. Producenti dostávají zálohy ve výši 110 000 Colones v hotovosti. Spektrum výrobců, se kterými pracují, je poměrně velké a rozmanité. V Coopu se šarže Micro suší na afrických postelích. Zaschnutí medů trvá 10 až 12 dní.
- Producent: Coopro Naranjo
- Oblast: West Valley
- Zpracování: Medové
- Nadmořská výška: 1540 m n.m.
- Odrůda: Mix