Výběrová káva Kostarika LA LIA z švédské pražírny Koppi je charakteristická tóny karamelu, sladkého ovoce a čokolády.
La Lia je mikro farma v srdci Tarrazu, kterou vlastní bratři Luis a Oscar Monge. Farmu jejich rodina vlastní již 70 let, v roce 2008 převzali bratři produkci a spustili svůj vlastní mlýn, který pojmenovali po své matce Lia. Farma je rozdělena na 7 částí, kde některé jsou až ve výšce 2100 m. n.m. to má za výsledek, že káva produkovaná v této výšce má vyšší obsah cukru. Pěstují hlavně odrůdu Red Catuai a v nižších polohách Caturra.
- Producent: Luis a Oscar Monge
- Oblast: Santa Rosa de Leon Cortez
- Zpracování: promyté (washed)
- Nadmořská výška: 1900 - 2000 m n.m.
- Odrůda: Caturra, Catuai,