Hodnocení celkem
3.96 / 5
Doporučuje
94%
177 z 189 uživatelů
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sladšia, než predošlé kávy
trochu menej výrazná
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Tomáš Bubeník 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná květinová chuť
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matěj 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatím asi nejlepší káva kalendáře!
Lahodná chuť sladkého ovoce
Recept
Metoda přípravy: cupping, aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 20
Proces: Tim Wendelboe recept
Tereza 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásná vůně už po otevření
Jemná vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Lukáš Zeman 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): pytlik
Voda (g): 200 ml
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): střed

Moc dobrá, krásně nakyslá, ovocná, voní už z pytlíku
Rumjana 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvazena chut, ani hořka ani kysela
Chut merunek
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): hario
Proces:
Simona Fančovičová 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Veľmi chutná
Krásna vôňa
Bez acidity
Sladšia
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Patrik Josef Lukáš 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně zrnek
Vysoká a velmi výrazná hořkost
Vysypala se mi zrnka po místnosti, ztracená. Ucpala se mi V60. Předtím jsem navrch mlel jinou kávu na espresso a ucpal celý mlýnek.
Recept
Metoda přípravy: v60-02 plast
Káva (g): 18,6g
Voda (g): 300g
Teplota vody: Dobrá voda minerálka 100 stupňů Celsia (ještě mi to prskalo do V60 divoce....)
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (14)
Proces: 3 nálevy
67g, divoký swirl; 1 minuta do 225g, zas swirl; v 1:40 do 300g, zas swirl. A. Je to ucpaný už tím tuplem. Nadzvedání filtru, míchání lžičkou. Konec ve 4 minuty.
Kateřina 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Intenzivní chuť, která spíš než vanilku připomíná čokoládu
S chladnutím chutě splývají a káva se stává trochu nevýraznou
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost)
Proces:
Michala 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásná plná exotická vůně
Chuťově úžasná ovocná a kyselejší
S klesající teplotou kávy ještě výraznější chuť
Magdalena 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vonela krasne kysele uz v sacku
Vysledna kava voni po kvetinach, a chutna po slanem karamelu, vynikajici <3
Bylo toho malo jako vzdy :')
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): wildfa filter
Proces: james hoffmann chemex
Radim Němec 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemne ovocne espresso
Recept
Metoda přípravy: doppio
Káva (g): 21
Voda (g): 53
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 7 sette
Proces:
Václav Kuběja 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Květinová
Jemná acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 24
Markéta 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Za mně asi nejlepší kafe
Překvapilo mne, že i ovocitá káva může být tak dobrá :D
Jemně nasládlá, málo hořká, není nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20 g
Voda (g): cca 150 ml
Teplota vody: cca 90 °C
Mlýnek (nastavení): střední-jemný
Proces:
Jitka 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná chut
Vyvážená acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): hrubší mletí
Aneta 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hodně květinky
Vyvážená sladkost a acidita
Senzační vůně
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Leon Zobrazit originál 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Po uvaření voní jako květiny
Sladká úžasná káva
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 20,7 g
Voda (g): 296
Teplota vody: 95,5 (Marco SP9)
Bruska (nastavení): 6,5 na Ditting 807
Zpracování: 9x33g, 3min
Barbora Foretová 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Za mě zatím největší pecka, krásná ovocná vůně a ta chuť!
Kyselost se pomalu rozlévá v ústech, ale není nijak agresivní
Šťavnatá, nemám co vytknout
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 360
Teplota vody: 100 °C
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Krejčová 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemná chuť i vůně