Hodnocení celkem
3.96 / 5
Doporučuje
94%
177 z 189 uživatelů
Lucie 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Trochu méně výrazná, ale tóny tropického ovoce byly moc fajn :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces: dle Hoffmanna
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná vůně zrn
opravdu jsem cítil maracuju
hořká chuť
kouřové aroma
slabá
nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
MattB 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť a vůně
Sladká chuť
Velmi jemná nevýrazná káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hanka 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Petr 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vonava
Stavnata
Recept
Metoda přípravy: clever dripper
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: james hoffmann ultimate clever dropper
Michal Meszaros 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná ovocná chut
Malo acidne
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 20g
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Comandante 20klikov
Proces: 30sec bloom
Jan 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: inverted method
Katerina Michalkova 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chut sladka, suche aroma prijemne
I kdyz je to medova metoda, mela jsem vyssi ovekavani
Nizsi acidita, vyraznost v chuti
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 19
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): stredne jemne
Proces: James Hoffman
Petr 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bez acidity
Jedna z „obyčejnějších”
Filip 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Žádná kyselost
Neurazí, nenadchne
Borbala Zobrazit originál 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tělo podobné čaji
Elegantní kyselost
Trochu příliš jemný
Terezita 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocné tóny,já našla grep, žlutý meloun a citrón
Na mne příliš hořká
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tereza Slováková 13. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Když dost vychladla, tak vynikla zajímavá nasládlá květinová chuť
Celkově zvláštní, nikdy jsem nic podobného nepila
Ze začátku byla dost hořká a trpká, moc mě nenadchla (nevím, jestli jsem neudělala při přípravě něco špatně)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Timemore 15 kliků
Proces:
Mikhail Volkov Zobrazit originál 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Aroma
Jakub Protiva 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Bl 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tomáš Bukovský 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pěkná čokoládová chuť
Celkově moc nenadchla
Průměr
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karolína 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť skvělá.
Hodně kyselá
Recept
Metoda přípravy: aromaboii
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: