Výběrová káva Kolumbie Santa Barbara z pražírny Rusty Nails je charakteristická tóny granátového jablka, červených hroznů a cukrové třtiny.
Region Santa Barbara čítá na 5 sesterských farem, přičemž z jedné z nich pochází právě tato káva. Z rukou Pedra Echevarii tak pochází káva s plnou sladkou chutí a výrazným ovocným tělem. Přitahován prostředím vulkanické půdy, rozmanitými mikroklimaty a nadmořskou výškou tak v 80. letech založil farmu ve vysokých Andách. V posledních pěti letech se k produkci přidal jeho syn Pedro junior, který má na starosti kontrolu každé fáze výroby a experimentování se zpracováním. V areálu chovají také osla jménem Pascual, pode nějž nese název i promývací stanice San Pascual. V té kávové třešně podrobili studené fermentaci, aby tak přešli k metodě suchého zpracování, kdy třešně ručně sesbírají, protřídí a rozestelou na plátna krytá dřevěnými bednami, kde se suší a pravidelně převrací, aby došlo k rovnoměrnému sušení. Následně se přemístí na slunečné světlo, kde po 3 dny sušení monitorují, aby dospěli ke správné úrovně vlhkosti. Následně je káva přesunuta na 48-72 hodin do sila odkud je nadále zpracována.
- Odrůda: Catuai & Yellow Topazio
- Mycí stanice: San Pascual
- Region: Santa Barbara, Atiquia
- Producent: Rodina Echevarria
- Nadmořská výška: 1850 m.n.m.
- Zpracování: Suché (natural)