Hodnocení celkem
4.0 / 5
Doporučuje
100%
1 z 1 uživatelů
Róbert ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Březen
Doporučuje produkt
250g
Renomovaná pražírna kávy
Velmi kyselé a citrusové
Velmi tvrdá káva na espresso, může to být způsobeno tím, že je starší (ale měsíc a půl by neměl být problém pro světle pražené) nebo balení (poprvé jsem viděl sáček Prodigal bez filtru na přebytečný CO2 ze zrn, takže rychleji zatuchly)
Velmi kyselé a silné tóny citronu a limetky, ostatní jsou přehlušeny, takže nepůsobí tak vyváženě, jak je člověk zvyklý od Scotta Raa
Mám podezření, že zrna nemusí být ideálně pražená, protože se cítí nedostatečně vyvinutá a šálek nedostatečně extrahovaný i po důkladném experimentování s teplotami, mletím a poměrem výtěžnosti.. mohou být vhodnější pro filtr
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 16,5 g
Voda (g): 50-55 g
Teplota vody: 95-98 Celsia
Mlýnek (nastavení): 0,3-0,1 na P64 Lagom
Proces: moderní espresso, profilování tlaku na Bianca