Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
97%
168 z 173 uživatelů
Markéta 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Další kyselá, tedy nic pro mě :)
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam Zeiner 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Thoren Zobrazit originál 25. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 99
Bruska (nastavení): 23 kliknutí na commandante
Postup: 50ml květ, 3 polévání
Julie Krejčová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Taková čajovka
Není to můj vkus, ale nebyla špatná
Claudio Julio 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tea like
Sweet acidity
Nutty
Darker aftertaste
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Diego Campuzano Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi klasická kolumbijská káva
Pěkně vyvážené
Nic nenapadá
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubý
Proces:
Stanley M 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy:
V60 Hoffmanův recept (single cup)
Jason C Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mírná kyselost
Šípkový/čaj s jemnou sladkostí
Lehké tělo
Komfortní provedení
Ne moc složité
Na dotek hořký závěr
Recept
Způsob přípravy: Orea V3
Káva (g): 20.8
Voda (g): 332
Teplota vody: 99C
Mlýnek (nastavení): P100, 6.8
Postup: James Hoffmann metoda 1 šálku
Krystof Zilvar Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Žádná kyselost
Mírná hořkost
Recept
Způsob přípravy: Gina Immersion
Káva (g): 21
Voda (g): 344
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): R of FILTER on Wilfa
Proces:
Geoff Winslow Zobrazit originál 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pěkná ovocnost, ne příliš kyselá
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 42
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): ,7 lagom mini
Proces:
Barbora Halamová 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná ovocná vůně
Vyvážená acidita
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 29
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub 21. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Slabá
Nic moc chuť ani vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: po zavaření konvice
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso X PRO S - 2.1.5
Proces: A Better 1 Cup V60 Technique - James Hoffmann
Miroslav Pastorčák 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Cítím vyšší aciditu, vyvážená chuť..
Na mne chuť až moc jemná.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Valentin Boar Zobrazit originál 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dobrá kyselost
Cítil jsem květinové a citrusové příchutě
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): jemný
Proces: James Hoffman