Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
97%
168 z 173 uživatelů
Johana Korelusová 31. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
v chuti se dá opravdu najít množství různých tónů
pekanové ořechy, dřevo, maté
zemitější
nepodařila se mi najít popisovaná ovocnost
Recept
Metoda přípravy: Vacuum Pot
Káva (g): 20 g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Robert Zobrazit originál 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocný
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocné a příjemné
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karel Klímek 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub Novák 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatiaľ možno najkyslejšia
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dobrá acidita, sladkost ok
Chuť něco mezi jablkem a míň sladkýma jahodama
Tady už to pro mě s aciditou bylo tak tak, jedna z těch kyselejších
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming 40s, hotovo 2:00
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehce květinová vůně
Kyselejší, což mě osobně vadí
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi fajn chuť
Jemná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Další kyselá, tedy nic pro mě :)
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B Zobrazit originál 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Přírodní
Hladký s charakterem
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
ovocné tóny
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Eliška Svobodová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nice coffee
Hint of Roses
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 22
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lucie 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná a lehká chuť
Méně výrazná
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení):
Proces: