Výběrová káva Kolumbie DIEGO BERMUDEZ z britské pražírny Triple Co Roast je charakteristická tóny manga, broskvové limonády a granátového jablka.
Diego Samuel, který se narodil v Bolivaru v provincii Cauca, zasvětil posledních 13 let svého života pěstování kávy a také získávání hlubokých znalostí a vědomostí o zpracování a výrobě špičkové speciální kávy, která je téměř bezkonkurenční svou jedinečnou chutí a profily. Diego je členem úzké rodiny, na jejíž farmě pracuje se svou ženou, dvěma dcerami a dvěma bratry. Společně se podílejí na snaze neustále se učit a usilovat o dosažení další úrovně zpracování. Na farmě si vybudovali vlastní laboratoř. Experimenty a neotřelý přístup ke kávě mu umožnily stoupat a překonat zisk několika ocenění od roku 2015.
Odrůda Castillo vznikla jako hybrid odrůdy Caturra v Kolumbii v 70. letech 20. století. Castillo vzniklo kvůli častým výkyvům v produkci kávy kvůli rzím, které napadaly listy kávovníku odrůdy Caturra. Odrůda Castillo byla vytvořena aby byla vůči těmto rzím odolná. Dnes se kávovníky této odrůdy pěstují po boku Caturra a dalších odrůd, díky čemuž není třeba tyto kávové plantáže do značné míry jakkoli chemicky ošetřovat.
- Nadmořská výška: 1700 m n. m.
- Farmář: Diego Samuel Bermudez