Osvěžující káva, která připomíná citronový čaj s medem je ideální pro slunečná jarní rána. Komplexnost doplňuje lehce natrpklá ovocnost broskve, sladké hrozny a nezaměnitelné květinové aroma.
Káva zpracovaná v promývací stanici Kahunyo pochází od drobných zemědělců z oblasti Murang'a, poblíž přehrady Ndakaini. Stanici provozuje družstvo Thikagiki Farmers' Cooperative Society, které se stará o dodržování pravidel udržitelnosti a správných zemědělských postupů.
Technickou podporu zemědělci získávají od společnosti Sucafina Kenya. Díky metodám analýzy půdních vzorků prováděných společností Kahawa Bora, jsou zemědělci schopni používat konkrétní hnojiva a postupy pro jejich půdu. Díky tomu mají větší výnosy a kvalitnější třešně.
Květinová a čajová chuť kávy vynikla hlavně díky promytému zpracování. Zrnka se fermentují 15–18 hodin na suchu a následně jsou ponechána na více než 10 hodin ve vodní nádrži. Posledním krokem je promytí v čisté vodě a sušení na vyvýšených betonových postelích.
- Nadmořská výška: 1 600 - 1 800 m n. m.