Výběrová káva Keňa NDUNDURI AA z pražírny Main Lane Coffee je charakteristická tóny mléčné čokolády, ostružin a květin.
Ndunduri byla postavena na počátku 70. let a nachází se na úpatí hory Mount Kenya. Je zde dobrá správa a podpora ze strany farmářů a zaměstnanců. Na kávových farmách se běžně pěstují i jiné plodiny, například mučenka, kukuřice, fazole, čaj, přestože zemědělci jsou polním výborem hlídáni, aby nepěstovali meziplodiny. Jedná se o promytou kávu, která se nachází v nadmořské výšce 1600 m n. m. a je tvořena odrůdami SL28, SL34, Ruiru 11 a Batian.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do promývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.
- Nadmořská výška: 1600 m n. m.