Výběrová káva Keňa GACHENGE AA ze švédské pražírny Gringo Nordic je charakteristická tóny jahod, hroznového vína a citrusů.
Mycí stanice Kiangai se nachází na západním okraji hrabství Kirinyaga na jižních svazích pohoří Mt Kenya s bohatou a úrodnou červenou vulkanickou půdou. Je to jedna ze 7 mycích stanic družstevní společnosti Kibirigwi. V tomto družstvu o velikosti farem 0,1 hektaru je kolem 1000 drobných zemědělců. Kromě kávy pěstují také potravinářské plodiny, jako je kukuřice a fazole.
Tuto promytou kávu vyrábí Stephen RGG na své devítihektarové usedlosti Gachenge v nadmořské výšce 1750 metrů. Zde pěstuje pouze odrůdy SL28 a SL34. Kávová zrna se selektivně sbírají a následně loupou v jednoduchém stroji. Poté se káva fermentuje bez další vody po dobu 16 až 23 hodin a promyje se v čisté vodě, aby se odstranily zbytky cukrových slupek. Zrna se namočí na 12 hodin a poté se přenesou na vyvýšené záhony, kde se suší 14 až 21 dní. Zrnka se pravidelně otáčejí, aby se zajistilo rovnoměrné sušení.
- Nadmořská výška: 1650 - 1850 m n. m.