Výběrová káva Keňa BARBARA z nizozemské pražírny DAK Coffee Roasters je charakteristická tóny rebarbory, lesních jahod a bílých květin.
Ndunduri byl postaven na počátku 70. let a nachází se na úpatí hory Mount Kenya. Zralé třešně se po sběru přivezou do továrny a poté se zpracovávají, aby se odstranila slupka a dužina, což je známé jako promyté zpracování. Továrna používá diskový pulpér se třemi sadami disků k odstranění slupky a plodů z vnitřní pergamenové vrstvy, která chrání zelená kávová zrna. Po rozvláknění se káva přes noc fermentuje, aby se v ní rozložily cukry, a poté se očistí, namočí a rozloží na vyvýšené sušící stoly. Doba sušení závisí na podnebí, teplotě a objemu kávy. Obecně však trvá 7 až 15 dní.
- Nadmořská výška: 1600 m.n.m.