Výběrová káva Kolumbie Honduras CABALLERO z britské pražírny Triple Co Roast je charakteristická tóny lesních plodů, mléčné čokolády a heřmánku.
Marysabel Caballero a její manžel Moises Herrera pracují s více než 200 hektary půdy osázenou kávou. Jsou pěstiteli kávy druhé a třetí generace. Otec Marysabel Don Fabio Caballero zdědil velké plochy v Marcale a okolí od svého otce, který byl jedním z průkopníků pěstování kávy v Hondurasu. Po mnoha letech chudých zisků se rozhodl rozdat půdu svým dětem, zejména jeho dceři Marysabel a jejímu manželovi Moises Herrera. Manžele značně přispěli ke zlepšení pověsti kávy z Hondurasu. Investují mnoho času a zdrojů do nového vybavení a výsadby nových odrůd kávy, aby zlepšili kvalitu kávy.
- Producent: Marysabel Caballero
- Oblast: Chinacla
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1600 m n.m.
- Odrůda: Catuai