Směs na espresso Fortis Green z britské pražírny Campbell and Syme je charakteristická tóny pomeranče, čokolády a pralinek.
Fortis Green je espresso blend ze třiceti procent z arabicy z Barra Estate v Brazílii a ze sedmdesáti procent z arabicy z Waykanu v Guatemale. Obě kávy se perfektně vyvažují, díky čemuž vytváří jemnou a vyváženou souhru chutí. Hodí se pro všechny, kteří zrovna nemají chuť experimentovat a chtějí si užít jistotu v podobě sladkého a spíše tradičního šálku.
30% BARRA ESTATE, BRAZIL
- producent/farmář: José Edivaldo Gonçalves
- region: Poços de Caldas
- nadmořská výška: 950-1300 m.n.m.
- druh/odrůda: Catuai & Mundo Novo
- zpracování: suché
70% WAYKAN, GUATEMALA
- region: Huehuetenango
- nadmořská výška: 1100-1700 m.n.m.
- druh/odrůda: Typica, Caturra, Bourbon, Pacas
- zpracování: promyté