Výběrová káva Etiopie RAINBOW WOLVES z britské pražírny Dark Arts Coffee je charakteristická tóny maracuji, bergamotu, kandovaného pomeranče a bonbonů.
Tato káva pochází z mycí stanice Bensa v Sidamu v západní Arsi. Bensa je malá vesnice na západě Harenského lesa, národního parku v pohoří Bale. To znamená, že terroir této oblasti je velmi jedinečný a lze zde nalézt širokou škálu zajímavých profilů. Mycí stanice, jejímž majitelem je Faisel Abdosh, sdružuje 800 zemědělců. Faisel se věnuje kávě už od mládí a zůstává ji věrný, protože je to pro něj stále výzva, která jej naplňuje a baví. Společně s bratrancem Adamem, který se v roce 2014 vrátil z Texasu do Etiopie aby pomohl Faiselovi s byznysem, vlastní celkem 7 promývacích a zpracovatelských stanic v okolí. Po ručním sběru prodávají zemědělci svou úrodu stanici.
Na stanici jsou pak opět třešně ručně tříděny a následně dužinovány diskovým lisem, přičemž se odstraní slupka a plody pak plavou ve vodě, aby se podle hustoty určila jejich kvalita. Poté následuje 72 hodinová mokrá fermentace, po níž jsou třešně před sušením dvě hodiny namáčeny. Sušení trvá obvykle 10 dní, poté následuje další kolo ručního třídění.
- Nadmořská výška: 1800 - 2400 m n. m.