Výběrová káva El Salvador EL POZO z maďarské pražírny Casino Mocca je charakteristická tóny šípku, brusinek a papáji.
Selektivně sbíraná odrůda Pacamara z farmy, která patří producentovi Anibalovi Isaacovi Luna s názvem El Pozo, se nachází v nadmořské výšce 1450 metrů nad mořem v departementu Chalatenango na severu El Salvadoru. Isaacova Pacamara, díky medovému procesu má příjemnou zaoblenou kyselinku s chuťovým profilem věrně odrážejícím její původ a odrůdu. Místní drobní zemědělci obvykle hospodaří na strmých, těžko přístupných svazích, obvykle na 1-2 hektarech. Tajemství káv Chalatenango spočívá v chladnějším mikroklimatu.
Třešně zpracované metodou honey začínají v procesu stejně jako u metody promyté. Po sklizni putují do depulpačního stroje, aby byly zbaveny slupek. Stroj lze nastavit tak, aby za sebou nechal různá množství dužiny (slizu), což procesu dodá název - podle toho, kolik slizu na kávě ulpí se následně medová metoda dále dělí např. na white, red, black honey atd. Zelená káva se slizem se nechá uschnout na slunci, kde je nadále kontrolována, aby bylo dosaženo správné míry vlhkosti.
- Producent: Anibal Isaac Luna
- Nadmořská výška: 1450 m n. m.