Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
5 z 5 uživatelů
Tereza 30. Říjen
Doporučuje produkt
250g
skvělý poměr cena/výkon
výrazná káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
ALEXANDER Zobrazit originál 1. Květen
Doporučuje produkt
250g
Je to opravdu skvělá anaerobní káva. Ovocné, funky, zajímavé. Miloval to
Chtěl bych koupit více než 250 g!
Recept
Způsob přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Markéta ověřený zákazník 2. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva :)
Lenka ověřený zákazník 12. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Anaerobní zpracování - přesně podle mého gusta!
Tuhle kávu jsem kupovala už podruhé, několik měsíců jsem musela čekat, než bude znovu skladem - ano, tak MOC mi chutnala!
Káva naprosto úžasně voní (po tmavé čokoládě).
Chuť je velmi výrazná (ne každému sedne), plné tělo, acidita akorát.
Velmi čokoládová, s lehkými tóny ananasu.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 95°C
Mlýnek (nastavení): 20 clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann
Tomáš Fejfar ověřený zákazník 26. Květen
Doporučuje produkt
250g
na nižší teplotu vynikne ananas
jakmile na ni není člověk opatrný, tak mi přijde že se ztratí v hořkosti a kakau
Recept
Metoda přípravy: inverted aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 80
Mlýnek (nastavení): 15 (Timemore Slim Plus)
Proces: 50g, zamíchat, 30s, 150g, zamíchat, přiklopit a otočit, od 1:45 začít vytlačoval lehkým tlakem