Pokud tě honí mlsná, dál už nehledej. Pražská pražírna Candycane opět dělá čest svému jménu, jelikož z těchto kolumbijských zrn upražila kávu jako cukrátko. Ještěže se z kávy s chutí oříšků v čokoládě, malinového džemu a rozinek nepřibírá.
Tuto kávu produkoval Augusto Borges na farmě Cappadocia. Augusto je mladý producent a stejně jako jeho manželka Patricia Fernanda Silveira pochází z farmářské rodiny. Jsou už čtvrtou generací, která pokračuje v produkci kávy a oba mají ambiciózní plány s výběrovou kávou ze své farmy. Farma Cappadocia se nachází v regionu Sul de Minas v nadmořské výšce 1100 - 1300 metrů nad mořem. Na rozloze 4 hektarů z celkových 7 hektarů pěstují kávovníky odrůd Red a Yellow Catuai, odrůdy Mundo Nuovo a Arara. Produkují především naturálně zpracované kávy. Od roku 2016 se Augusto účastní projektu Selective Harvest Project společnosti Casa Brasil. Část svých výnosů dokonce investoval do stroje třídičky třešní, která používá optický senzor k identifikaci nedozrálých nebo přezrálých třešní a poté je fyzicky odděluje. Jeho úsilí se mu vyplácí, protože získal řadu ocenění, včetně působivého sedmého místa v soutěži Cup of Excellence 2018.
Tento lot je však speciální a to hned ze dvou důvodů. Jednak je pojmenován po Otáviovi, což je prvorozený syn Patricie a Antonia. A taky lehce vylepšenou metodou zpracování. Jde sice o naturálku, ale Augusto výrazně prodloužil fermentaci kávy, což jí dodalo více ovocnosti a lehký nádech rozinek naložených v rumu.