Kvalitní brazilské kafíčko, na kterém si pochutnají všichni milovníci dobré kávy! Plné sladké tělo se skvělou krémovou texturou a tóny po pražených mandlích, višních a čokoládě. To až do vašich šálků přináší česká pražírna Industra.
Jakmile se rodina Brioschi v roce 1950 přistěhovala z Itálie do Brazílie, začala pěstovat kávu. V roce 1985 začal Anacleto Brioschi s pomocí Antonia, Reginalda a Gilberta pěstovat na farmě výhradně kávu a upustil od pěstování jiných plodin. Do roku 1999 se jim podařilo zakoupit loupačku, aby ještě více zlepšili kvalitu a zapojili do provozu farmy všechny prvky přípravy kávy. V současné době je na farmě vysázeno 20 000 stromů odrůdy Arabica. Kdykoli je to možné, rodina Brioschi se podílí na místních školeních, kurzech a seminářích, aby se zlepšila jejich kvalita. V současné době se účastní jako dobrovolníci výzkumu producentů v Federálním institutu Espirito Santo. Částečně díky tomu a dalších kurzů, že našli způsoby, jak zlepšit hnojení, prořezávání a posklizňové techniky.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích.