Jste milovníkem kávy a chcete se naučit extrahovat dokonalý kávový nápoj? Tento průvodce kávou a kniha receptů je nutností pro každého, kdo hledá informace a inspiraci k experimentování s různými kávovými zrny, metodami a výslednými chutěmi v šálku. To vše naleznete v knize The Coffee Book od Anette Moldvaer.
V knize jako v průvodci se mimo jiné dozvíte i o základním vybavení pro přípravu a vaření kávy, které vám pomůže extrahovat a připravit všechny druhy kávy s jistotou. Prozkoumáte původ kávy pěstování kávových třešní, proces sklizně kávy a zpracování na kávová zrna, která znáte a máte rádi. Kniha je také prohlídkou region po regionu po předních zemích produkujících kávu, přičemž zdůrazňuje místní techniky zpracování a různé profily chutí kávy. Za pomoci poutavých vizuálů vám krok za krokem ukáží, jak upražit zrna, připravit espresso, napěnit mléko a připravovat lahodnou kávu, stejně jako barista! Nedílnou součástí je pak na více než 100 receptů pro každého milovníka kávy, včetně alternativních nápojů z kávy bez použití mléka.
- ISBN: 074403373X
- Počet stran: 224
- Vydáno: 2021
- Vázaná kniha
- Jazyk: angličtina