Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)

Kokosová bomba

Nomad Coffee

Brazílie COCO - experimentální (FR.BR.COCO)

Nezapomenutelná chuť exotiky 🏝

Tým z Nomad Coffee si pro vás na léto připravil naprostou "kokosovou bombu"! Pokud máte pocit, že kávy z Brazílie nejsou na filtr váš "šálek kávy", v tomto případě jednoznačně stojí za to udělat výjimku! Tato letní specialitka s tóny piňa colady🍹 kokosu 🥥  a mléčné čokolády 🍫 ,vás dokonale naladí na letní vlnu 🏖.

Káva pochází z rodinné farmy, kterou vede Rafael Vinhal. Ten je třetí generací pěstitelů kávy a první z rodiny, kdo kávu na mezinárodní trh dodává přímo, místo aby ji prodával prostředníkům, jak je v Brazílii běžné. Navíc bějem procesu zpracování této kávy byl použit i tzv. "tepelný šok" (tajný proces na farmě), který také nemálo přispěl k výjimečné chuti.

Pár recenzí a receptů

od kávomilů, kteří si COCO koupili na Kofiu

Jiří Topinka ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Kokos v čokoládě
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante MK3 Red Clix - 51 kliknutí
Proces: 40s blooming, zalévání do 2:15, podle Hoffmanna
Lubomír ověřený zákazník 2. Červen
Doporučuje produkt
Po přípravě na V60 jde poměrně jasně cítit pina colada
Při vlažnější teplotě kávy se krásně propíše chuť kokosu
Perfektní na mletí, téměř neobsahuje “fines”
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami Dripper S
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: off boil
Mlýnek (nastavení): Comandante, 20 click
Proces: 55-60g na bloom, po 45 vteřinách dolijeme zbytek tím nejjemnějším proudem z konvice
PO ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Zbožňuji kokos - zbožňuji tuto kávu!
Ač mléko v kávě moc nemusím - přidal jsem rostlinné kokosové a ...
... bože, chci to pít po litrech!!!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: J. Hoffman, T. Kasuya