Směs THE FILTER BLEND je postavena na stejném konceptu jako espresso Red Brick a je sezónní, všestranná a klasická Square Mile. Čistá, vyvážená a středně plná káva, milá a příjemná káva, se kterou se probudíte. The Filter Blend nabízí ideální každodenní přípravu na celý den a ztělesňuje chutě švestek, lískových ořechů a čokolády. Je to naprostý požitek, který si budete chtít nechat ve skříňce, abyste měli doma vždy lahodnou kávu.
V aktuální verzi The Filter Blend vystupuje na scénu La Cidra z regionu Lempira v Hondurasu a poprvé představujeme Huabal z Cajamarcy v Peru. Tato kombinace přináší pohodlí v šálku, zvýrazněné sladkostí snídaňového pečiva a svěžími ovocnými tóny. Huabal je komunitní lot pojmenovaný po okrese v provincii Jaén v Cajamarce. Díky špatné infrastruktuře byl Huabal odříznut od zdrojů a praktik potřebných pro produkci kvalitní kávy, ale v posledních letech se to změnilo. Oblast se stala středobodem pozornosti našich partnerů, Falcon Coffee. S prémiovými cenami za specialitní kávu začali producenti sázet vhodnější a kvalitnější odrůdy, jako jsou Caturra, Bourbon a Catuai, které nyní v poli i v šálku skvěle prosperují.
La Cidra, produkovaná Renatem Sánchezem, který spolupracuje s Beneficio San Vicente (BSV) na suchém mletí a marketingu pod vedením Benjamina Paze, ukazuje rozmanitost letošní sezóny v Hondurasu. Díky vynikajícím profilům kávy od partnerů mlýna v regionu Santa Barbara často dominují kávy z tohoto mlýna v kvalitních soutěžích. Vstup do regionu Lempira je vzrušující novou kapitolou pro tento známý mlýn, což dokazuje práce s Renatem.
- Blend: 50% La Cidra, 50% Huabal