Výběrová káva Peru PEDRO PADILLA CHINGUEL z české pražírny Pikola je charakteristická tóny ostružin a sladkých pražených ořechů.
Barnabe, Pedro a Florian jsou tři mladí bratři a pěstitelé kávy z La Coipy. Pedro a Florian žijí ve vesnici El Progreso, zatímco Bernabe žije v sousední vesničce El Alcanfor. Bernabe spravuje od roku 2014 tři farmy, které mají celkovou rozlohu 5 hektarů. On pěstuje odrůdy Caturra, Pache, Typica a Catimor. Pedro spravuje farmu s názvem La Lucuma, kterou zakoupil v roce 2012 o rozloze 3 hektarů. Nachází se v nadmořské výšce 1800 metrů a pěstuje zde odrůdy Catura, Bourbon a Catimor. Florian je nejstarší z bratrů a jeho farma, kde pěstuje odrůdy Pache a Caturra se nachází v nadmořské výšce 1690 metrů. Na každé z farem se káva pěstuje společně s jinými stromy, jako banán, yucca, arracacha. Farmy mají v průměru 4 000 stromů na hektar. Zralé třešně se na farmě drtí a poté 24 až 48 suší v kádích. Káva se poté důkladně umyje a suší na kryté terase, nebo střeše po dobu 12-18 dnů. Pedrův lot je promytá Caturra. Tato káva má velmi komplexní a vyváženou chuť.
- Oblast: La Coipa
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1800 m.n.m.
- Odrůda: Caturra