Hodnocení celkem
4.06 / 5
Doporučuje
96%
150 z 156 uživatelů
Tereza Slováková 9. Březen
Doporučuje produkt
250g
Zajímavá chuť manga
Na mě trochu moc kyselá
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ne tak fanoušek zpracování medu, ale tohle bylo dostatečně složité.
Mikhail Volkov 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tomáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin B 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Bl 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká, tak akorát na půl desátou večer před balením dárků =)
Margita 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sladká chuť i vůně
příjemná dochuť
průměrná káva se slabším tělem
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200+100
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Hario mini Mill slim plus pro (7 cvaknutí)
Proces:
Petra 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Trochu slabší, ne moc výrazná káva
Neurazí, nenadchne :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominik Hodánek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
Nevýrazné tělo
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Wilfa 17
Proces:
Tomáš Bukovský 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší
Méně výrazné tělo
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matus Dudas 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Floralna vona
Kvetinovy med
Hranincna kyslost
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 - 21 klik
Proces: Hoffmann's ultimate v60 tech
Nikola 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nice mild acidity
Pleasant taste
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Acidity
Bitter
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Trošku víc hořká, možná jsem to přeextrahoval
Recept
Metoda přípravy: kalita
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): df64 na 52
Proces: lance hendrick style
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 6g
Voda (g): 100g
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 19 kliků
Proces: 5 nálevů, 20g vody 40s bloom, poté 20g vždy když odtekla všechna voda
Marek 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší
Ovocná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 180
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): střed
Proces: 240s celkem
Andrea 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60, filtr Cafec
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lenka 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity, smooth
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jiří Malák 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatím nejmíň zajímavé kafe z kalendáře
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Wilfa Balance (16)
Proces:
Martin 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná
Sladká
Ne tak výrazná jako většina z kalendáře
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): TM C2 (15kliků)
Proces: