Hodnocení celkem
4.81 / 5
Doporučuje
97%
102 z 105 uživatelů
Patricie ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
250g
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál pondělí
Doporučuje produkt
250g
Jsem v bodě, kdy je to již třetí balení za loňský rok, takže
kašel kašel
Proč je to tak návykové?
Recept
Recept
Způsob přípravy: Aeropress GO
Káva (g): 12,5
Voda (g): 200
Nastavení teploty vody a mlýnku (Timemore Chestnut C2):

no, to záleží

Když s těmito fazolemi zjemníte (12 až 16 kliknutí) a udržíte teplotu kolem 94 až 96 stupňů, získáte sladký a dortový šálek s ořechy a kořením a skořicovými koláčkovými tóny, které jsou ve skutečnosti tak těžké. skořicová strana, o které by si někdo mohl myslet, že jde o kofermentaci (což nemohu dokázat, ale kofermentace skořice se lišíferentálně). (Nejmenší) nadměrná extrakce v tomto bodě by také mohla vyvolat jemný chlebový tón, který dodává šálku pěkný povrch.

Funkičtější strana vykvétá z hrubších úrovní mletí a teplota, která poskytuje nejjasnější výsledky, je 92 stupňů s nastavením přelití mlýnku na 24 kliknutí.
Tady se odehrávají všechny slovní hříčky a vy si začnete uvědomovat, že na zážitcích z patra skutečně záleží. Nejvtipnější komentáře byly 'ach, brokolice' a 'tady je hodně mrkvový dort!' (sale druhý byl kompliment). Také jsem zjistil, ž...Více
Adam Cinko ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
250g
Výrazná vůně po dortíku
výrazná chuť dortíku
Velice aromatická
Dávkujte jednou začas, může se přepít
Daniel Szlaur ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Jemná sladkost, která přechází lehce do kysela
Nádherná vůně při bloomu
Milky cake je to maximálně tak po vůni
Ještě se v kávě tolik neorientuji, tak nevím co za tuto cenovku můžu čekat, ale velikost kávových zrn nebyla moc konzistentní
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 230
Teplota vody: 95-100 °C
Mlýnek (nastavení): Timemore C3, 13 cvaků
Proces: Aeropress Flow control, 30g vody z varu, 30s bloom, dolijeme 200 ml a při 1 minutě přikryjeme, po minutě krátce promícháme a znovu zakryjeme, při 3:00 začneme press, končíme kolem 3:30
Jana ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
1000g
Tahle káva mi vyloženě sedla a dá se říci, že u mne vyvolává závislost na ní :o)
Výborná a vyvážená, velmi zajímavá chuť
Já na pozadí vždy cítím výraznou kokosočokoládovou chuť připomínající vánoční kokosočokoládové kuličky s rumem :o) Dlouho jsem marně přemýšlela, než jsem na to přišla, co mi to připomíná, protože všem mým přátelům, kterým jsem kávu uvařila, taky chutnala, ale kokosočokoládovou chuť nikdo jiný necítil ani ve vůni, ani v chuti
Škoda, že není levnější ־
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 160 ml
Teplota vody: cca 95°C
Mlýnek (nastavení): Sage Smart Grinder Pro SCG820BTR, stupeň 1 espresso (nejjemnější)
Proces:
Jakub Khor ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Vynikajíící chuť kávy.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress, Chemex, Hario
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman Sečkař ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
250g
Pavol ověřený zákazník 23. Březen
Doporučuje produkt
250g
Roksolana ověřený zákazník Zobrazit originál 5. Březen
Doporučuje produkt
250g
voní jako pečivo
mírně kyselé
chuť není tak intenzivní jako vůně
Marcela 27. Únor
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 13
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marcela 27. Únor
Doporučuje produkt
250g
Peter ověřený zákazník Zobrazit originál 17. Únor
Doporučuje produkt
250g
Velmi zajímavé
Unikátní
Když jsem poprvé ucítil, začal jsem se smát
Nečekaná vůně dortu z mých vzpomínek
Voní lépe než jak chutná
Užil by si více sladkostí
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lenart ověřený zákazník 12. Únor
Doporučuje produkt
250g
Karolína ověřený zákazník 29. Leden
Doporučuje produkt
250g
Chut odpovida popisu
Koupila jsem nekolikrat
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 12
Voda (g): 40+160
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Miroslav ověřený zákazník 14. Leden
Doporučuje produkt
250g
Martin ověřený zákazník 12. Leden
Doporučuje produkt
250g
Sladká chuť dortu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna ověřený zákazník 8. Leden
Doporučuje produkt
250g
Jana ověřený zákazník 4. Leden
Doporučuje produkt
1000g
Moje nejoblíbenější káva. Chutnala jsem široké spektrum káv nejroztodivnějších chutí, ale k Milky Cakovi se vždycky potom ráda vracím. Musím - mám na něm totiž vypěstovanou závislost :-D
Nutně potřebujeme doskladnit do eshopu - pijeme ho na litry a už zase nikde není :-)
Recept
Metoda přípravy: James Hoffmann, snad všechny metody kromě espressa
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Richard Zvonek ověřený zákazník 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Marta ověřený zákazník 1. Prosinec
Doporučuje produkt
250g