Hodnocení celkem
4.08 / 5
Doporučuje
93%
139 z 149 uživatelů
Luboš Rybníček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží a jemná chuť s výraznou stopou mléčné čokolády.
20g v sáčku, tohle bych mohl pít častěji než 1x do roka
Recept
Metoda přípravy: Tricolate, filtr
Káva (g): 20
Voda (g): 400
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Hario Mini Slim Pro, 8 kliků
Proces:
Elena 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Super
S rostoucim cislem kalendare prichazeji jen lepsi a lepsi kousky
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 310
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Veronika 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Super Geisha
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Gesha!
Sladka a velmi pitelna
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: 5x60
Matěj 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Určitě druhé nejlepší kafčo hned po 24.!
Lahodná nasládlá chuť
Štěpán Vrba 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
exotická chuť ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 411
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 28 commandante
Proces: Hoffman
Gabriela 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemnoucka vune slehacky
Sladoucka chut
Rozinky se v ni krasne rozvonely
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): timemore c2, 25 clicks
Proces: james hoffmann
Barbora Valentová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná chuť
Vůně
Bez známek kyselosti
Petr 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Plná chuti
Úžasná shoda s profilem
Vyvážená sladkost a kyselost
Nulová nepříjemná hořkost i v horké kávě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 88-90 °C
Mlýnek (nastavení): 14 clicks (Chestnut C2)
Proces:
Jana 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vynikající chuť
příchuť čokolady
krásná vůně
pití byl požitek
Zuzana Špetlová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehčí tělo
Bezvadná!
Recept
Metoda přípravy: Wilfa
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jitka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásná vůně
Chuť čokolády
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): hrubší mletí
Pavlína 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Taste of lemon, green coffee and peanut butter
Sour
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výrazné hrozienka, "vianočná" chuť
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Tomáš Bukovský 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Perfektně vyvážená
Čokoládová chuť
Naprostá bomba
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Václav Kuběja 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká chuť
Skvělá odrůda
Příjemná acidita
Tóny Hrušky
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Botond Borsits Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique
Magdalena 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemna, vyborna
Bylo toho malo :')
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): wilfa filter
Proces: james hofmann v60
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemné, ale složité
Recept
Způsob přípravy: Orea s vlnovými filtry
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): ZP6 5.5
Zpracování: 60g květ + wwdt + 280g polévání