Hodnocení celkem
3.66 / 5
Doporučuje
93%
216 z 232 uživatelů
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 270
Teplota vody: 80
Mlýnek (nastavení): aeropress na mlynku Wilfa
Proces:
Věra 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vyšší acidita
omamná vůně
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g): 10g
Voda (g): 85
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): stredni hrubost
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
velmi ovocná
vyšší acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásná vůně
Dobrá chuť
Krásné balení
Na mě trochu vyšší kyselost
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pěkná šťavnatá chuť
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 13
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Šťavnatá po ovoci
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martina 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čekala jsem že bude hodně kyselá, ale byla moc fajn. Pěkně šťavnatá a ovocitá.
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
lehká kyselinka
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vôňa
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 22
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Citrusy
a little bitter
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 20
Proces:
Victoria 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Nevhodná pro mlílovníky sladší kávy
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
Kateřina 27. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
patří k zhruba pěti prvním kávám, které nebyly nic moc, hodně nevýrazná
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Luka Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi hezké
Nic
Adam Payer 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
lepší než 1. káva z kalendáře
výrazná chuť
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Miroslav Michálek 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: frenchpress