Hodnocení celkem
3.77 / 5
Doporučuje
64%
7 z 11 uživatelů
Ondřej ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Dobrá cena za kávu s kofermentací
Jahody jsou rozhodně cítit v chuti i vůni
Oproti podobným kávám např. od Francina slabší výsledek
Mohla by být svěžejší
"Jahodovost" je taková trochu umělá
Pavel ověřený zákazník 3. Květen
Nedoporučuje produkt
Martin ověřený zákazník 29. Duben
Nedoporučuje produkt
umělá pachuť
dle mého přikrytý defekt zrn
sáček jsem po dlouhé době nespotřeboval
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): Comandante 27 clicks
Proces:
Coffemaster ověřený zákazník 27. Únor
Doporučuje produkt
Příjemná jahodová chuť.
Nižší acidita
Ideální na každodenní popíjení
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): střední mletí (ruční mlýnek)
Proces:
Lucia ověřený zákazník 23. Únor
Doporučuje produkt
Nejlepší káva,jakou jsem kdy pila,naprosto skvělá
Tereza Kratochvílová ověřený zákazník 20. Únor
Doporučuje produkt
Valerie ověřený zákazník 19. Únor
Nedoporučuje produkt
Miluju ovocné kávy, ale tato moc nepotěšila.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 4-7 (fellow ode)
Proces:
Pepa 16. Únor
Doporučuje produkt
Nejlepší kafe co jsem měl za poslední dobu
Jemňonký jahody, totální žrádlo
Voní to přes celou přednáškovku
Piju to
Chutná to
Recept
Metoda přípravy: 4:6, Ultimátní Hoffmann
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana 14. Únor
Doporučuje produkt
Příjemné jahodové aroma, kde fermentace nepřehluší chuť kávy.
Recept
Metoda přípravy: hario switch
Káva (g): 18g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Šprysl 14. Únor
Doporučuje produkt
Skutečně jako jahodovej šejk s kapkou acidity a příjemnou sladkostí
Jak na nitro cold brew tak na filtr velice příjemný kafe
Recept
Metoda přípravy: v60/origami
Káva (g): 20/20
Voda (g): 300/320
Teplota vody: +- 94
Mlýnek (nastavení): kaffia barista X, 17-19 kliků
Proces:
Tomas Frolec ověřený zákazník 14. Únor
Nedoporučuje produkt
Velmi nezajímá káva na anaerobní zpracování
Žádné jahody nevnímám, spíš podivnou pachuť po prašnosti jak u “turka”
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 25 commandante
Proces: Tetsu Kasuya