Výběrová káva Honduras ROSELLE z pražírny DAK Coffee Roasters je charakteristická tóny bílého čaje, ibišku, lékořice a jablka.
Marysabel Caballero a její manžel Moises Herrera obhospodařují více než 200 hektarů půdy osázené kávou. Jsou druhou a třetí generací pěstitelů kávy a byli mnohokrát oceněni za své úsilí o rozvoj kvality kávy v Hondurasu. Manželé Caballerovi se nesmírně zasazují o ekologickou udržitelnost svých farem. Mnoho energie a pozornosti věnují zlepšování půdy, aby zajistili zdravé prostředí pro růst svých kávovníků.
Rodina Caballero je jde cestou ekologického hospodaření a udržitelnosti svých farem. Zaměřují se na zlepšení půdy na svých farmách, aby zajistili zdravé prostředí pro pěstování kávových keřů. Vyrábí proto organické hnojivo vyrobené z kravského a kuřecího hnoje smíchaného s dužinou kávových třešní a dalších organických materiálů. To se používá spolu s některými minerálními hnojivy, aby se zajistilo, že kávovníky dostanou živiny, které potřebují. Na farmách se také pěstují pomeranče, avokádo, květiny, banány a další ovoce, ale hlavně pro sběrače, aby se najedli a vytvořili na farmách biodiverzitu, která kávovníkům zajistí dobré podmínky pro pěstování a stín.
- Nadmořská výška: 1600 m n. m.