Hodnocení celkem
3.31 / 5
Doporučuje
84%
184 z 218 uživatelů
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná chuť, která sedne každému
sladká chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Moc dobrá káva
Velmi plná chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Voní zemitě, ale chutná dobře
Není kyselé
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 255
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martina 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Moc příjemná kávička.
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Average
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Luka Zobrazit originál 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi hladký
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 385
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan Struminský 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Victoria 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Káva, která nikoho neurazí
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
Kateřina 27. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
hezky voní
slabá a nevýrazně kyselá
Adam Payer 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
opravdové zvuky bílého vína
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Trochu kyslejsia