Výběrová káva Etiopie WOTE KONGA z britské pražírny Square Mile je charakteristická tóny guávy, granátového jablka a růží.
Káva z regionu Yirgacheffe je typická tím, že produkuje jasné, čisté a květinové prané kávy a výrazné ovocné a bobulové chutě v naturálních kávách. Do soukromého mokrého mlýna Wote Konga dodává kávu asi 600 farmářů. Každý farmář vlastní zhruba 1 hektar půdy, na kterém roste až 1500 stromů. Přestože tolik neprořezávají, používají organická hnojiva, takže jejich káva je standardně bio. Produkce skvělé přírodní kávy je náročná a vyžaduje neustálé otáčení a sledování. Pro zpracování jsou sbírány třešně přesně v době nejvyšší zralosti, díky tomu dosahuje Wote Konga téměř nadpozemské textury a ovocnosti v šálku.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 2 000 m n. m.