Výběrová káva Etiopie GENJI CHALLA z lotyšské pražírny Kalve Coffee Roasters je charakteristická tóny pomeranče, ibišku a mandlí v cukru.
Genji Challa byla založena jen pár kilometrů od Nano Challa - své „sesterské“ společnosti. Vznikla z potřeby většího prostoru, objemy dodávaných třešní se staly příliš velkými pro kapacitu jedné stanice. Nano Challa byl vybrán jako součást iniciativy „Technoserve Coffee Initiative“ – financované nadací „Bill and Melinda Gates Foundation“, která poskytuje technickou, manažerskou pomoc a školení skupinám výrobců. Dopad této iniciativy byl obrovský, protože pomohla přejít na promyté zpracování a umožnila zcela změnit trh a kvalitu. Farmáři z Genji Challa pěstují kávu v nadmořských výškách mezi 1850 a 2100 metry.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do přemývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.