Výběrová káva Etiopie DARLING z pražírny DAK Coffee Roasters je charakteristická tóny černého čaje, bergamotu, jahod a květin.
Sladká a jemná etiopská káva z promývací stanice Danche. Danche je mycí stanice nacházející se v oblasti Chelbesa, Gedeo, která vykupuje třešně od 400 zemědělců, kteří díky úrodné půdě a dobrým zemědělským metodám dosahují dobrých výnosů. Tato mycí stanice má certifikaci ekologického zemědělství. Pro tento lot se třešně sbírají ručně a později se ručně třídí. Poté se dužnina zpracovává v tradičním zařízení Agaarde Discpulper. Předtím, než stroj ve vodě roztřídí pergamen na 1. nebo 2. jakost, která se určuje podle hustoty, se odstraní slupka a dužina plodů. Káva poté prochází 72hodinovou mokrou fermentací. Poté se promyje v žlábcích a roztřídí ve vodě podle hustoty. Zrna s nižší hustotou (nižší kvality) plavou a jsou odstraněna, přičemž zůstávají pouze hustší, a tedy kvalitnější zrna, která se oddělují jako loty vyšší kvality. Káva se pak vrství do vrstev o výšce 2 cm a suší se po dobu 10 dnů, pak následuje ruční třídění po dobu 2-4 hodin.
- Nadmořská výška: 2300 m n. m.