Výběrová káva El Salvador LOS ANGELES ze slovenské pražírny Karma Coffee je charakteristická tóny červeného vína, manga a rybízového džemu.
Finca Los Angeles se nachází v regionu Ahuachapan, v západní části El Salvadoru. Patří do skupiny farem v rámci projektu Las Naranjos vedeného Sigfredem Coradem, bývalým univerzitním profesorem. Farma je také součástí projektu Renacer Program, který úzce spolupracuje se zemědělskou univerzitou při výuce a školení studentů, budoucích farmářů. Na farmě Los Angeles se pěstuje nejvíce odrůda Pacamara, kterou zde přinesl Sigfredo před 10lety. Od převzetí farmy Sigfredo přestal používat pesticidy při farmaření. Celou farmu rozdělil na 23 částí (manzanas), na kterých je vysazeno průměrně 3000 keřů, parcely jsou odděleny álejemi stromů, které slouží jako ochrana před prudkým větrem a nepříznivým počasím. Farmu vede stále nejlepší student ročníku spolu s asistencí Sigfreda.
Třešně jsou sklízeny ručně, namočené do vody, kvůli odstranění defektních plodů, poté se nechají fermentovat 48 hod. ve vzduchotěsných nádobách a následně se suší na afrických postelích po dobu 25-30 dnů před finálním tříděním a zabalením do pytlů.
Pacamara je hybrid vyšlechtěný v Salvadoru, který vznikl jako kříženec odrůdy Meragogype a jedné z odrůd Bourbonu - Pacas. Tato odrůda se vyznačuje velkým výnosem a velkými zrny.
- Nadmořská výška: 1.350 m.n.m.