Hodnocení celkem
3.78 / 5
Doporučuje
94%
215 z 229 uživatelů
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva
Plná chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hezká vůně a dobrá mandarinkovo-berries chuť
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
višně v čokoládě
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nice taste
Berries
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Luka Zobrazit originál 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Světlá pečeně
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 385
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): df83
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan Struminský 27. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Victoria 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť lesního ovoce
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
Kateřina 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
nevýrazná
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Adam Payer 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
skvělá, kakaová chuť
nic
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam P. 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi voňavá po namletí i uvaření
Lehká acidita
Recept
Metoda přípravy: v60
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso Q2
Kateřina 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
celková chuť
velmi připomínala cascaru
pokud nemá někdo rád cascaru, moc nenadchne