Co myslíte? Vypadá spíše jako vědecký experiment nebo je to možná nejnovější inovace od Haria pro přípravu cold brew?
Hario Shizuku je unikátní cesta pro efektivní a ještě jemnější přípravu kávy s plným tělem a jedinečnou vůní. Vaše káva bude díky této metodě bez hořkosti a navíc s výraznou chutí.
Vlastnosti a funkce Shizuku Slow Drip Brewer:
- Plné tělo a aroma jsou získána pomalým kapáním vody skrze namletou kávu. Příprava kávy se studenou vodou zachovává kvalitu a chutě Vaší kávy bez hořkých kyselin a olejů.
- Kovové sítko zajišťuje správný průtok vody a výslednou čistotu kávy. Můžete naráz připravit až 600 ml kávy.
- Vizuální efekt - zařízení připomínající chemické nástroje upoutá pozornost každého, kdo miluje dobrý design.
Návod:
1. Vsypte 50 g čerstvě namleté kávy (jemná hrubost) do filtru
2. Nalijte vodu do filtru a opatrně zamíchejte tak, aby byla všechna zrnka v kontaktu s vodou.
3. Vyrovnejte kávu a na vrch přiložte papírový filtr a nádobu na vodu. Do ní nalijte max. 600 ml vody a celé uzavřete víčkem. Kávu nechte překapávat cca 1 hodinu.
4. Dobrou chuť!