Celkem dotazů
8
Celkem odpovědí
19
Dobry den,
take bych pozadal o navod. Predem dekuji
KS
Dobrý den, Karle. Návod jsme vám právě odeslali na váš e-mail. Doufáme, že vám pomůže s přípravou a přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: dekuji....
Dobrý den, poradíte mi prosím, jak můžu nastavit čas extrakce? A prosím zašlete mi taky návod?
Dobrý den, Nikolo. Tento kávovar nemá nastavitelný časovač. Extrakce je tedy předkalibrovaná výrobcem. Můžete ale spustit extrakci a vypnout ji kdy potřebujete a ovlivnit tak čas manuálně. Návod vám posíláme na e-mail a věříme, že vám pomůže s přípravou. Přejeme vám krásný den! :)
Dobrý den, jaká je záruka na tento kávovar?
Dobrý den, Karolíno. Jako i na ostatní příslušenství se vztahuje i na tento kávovar záruka 24 měsíců od jeho zakoupení. Přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: Díky, mohu Vás tedy také poprosit o návod? nebo o jiné info? Máte ho vyzkoušený? Lze na trysce vyšlehat mikropěnu?:)
Dobrý den, Karolíno. Návod k tomuto kávovaru jsme vám nyní odeslali na váš e-mail. Vyzkoušený jej máme, proto víme, že mikropěnu lze s tryskou u tohoto kávovaru vyšlehat. Chce to ale samozřejmě trochu cvik, každý kávovar je jinak kalibrovaný a je potřeba s ním přípravu vyladit. Přejeme vám krásný den! :)
Dobrý den, prosím též o návod. Děkuji
Dobrý den, Kristino. Návod jsme vám nyní odeslali na váš e-mail a pevně věříme, že bude nápomocný. Přejeme vám krásný den! :)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakou velikost temperu koupit pro tento kávovar? Děkuji a přeji hezký den.
Dobrý den, Danielo. Páka tohoto kávovaru má průměr 51 mm. Tamper bude nutné tedy shánět v tomto rozměru. Přejeme vám krásný den! :)
Dobrý den, do tohoto kávovaru se dává mletá či zrnková káva, děkuji, TM
Dobrý den, Terezie. Kávovar AVX nedisponuje integrovaným mlýnkem. Je nutné tedy použít kávu mletou. Přejeme vám krásný den! :)
Dobrý den, mohu taky poprosit o manuál? Děkuji
Dobrý den, Doro. Manuál k tomuto kávovaru jsme vám právě odeslali na váš e-mail. Přejeme vám krásný den! :)
Dá se někde sehnat recenze na tento přístroj? Nemohu najít vůbec nic, ani zda má normální košíček do mističky. Ani jaký je teplotní rozptyl. Že si to Maďaři nechávají vyrábět jinde je mi jasné. Aktuálně je to nejprodávanější espresso kávovar tady. Ale žádné video nemohu o tomhle přístroji nalézt ani v maďarštině, mohu poprosit o napsání recenze aspoň zde někoho?
Dobrý den, Patriku. Bohužel ani nám se nepodařilo dohledat recenzi nebo nějaká review videa z youtube. Pokud byste si ale přál, můžeme vám na e-mail zaslat alespoň manuál k tomuto přístroji. Přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: Dobrý den, měla bych o manuál taky zájem - barke.prusova@gmail.com, pokud by bylo možné. Díky předem! :)
Dobrý den, Barboro. Návod k tomuto kávovaru jsme vám právě odeslali na váš e-mail. Přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: Dobrý deň, mohol by som o návod poprosiť aj ja? Veľmi pekne ďakujem. :)
Dobrý den, Martine. Manuál k tomuto kávovaru jsme vám nyní odeslali na váš e-mail. Přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: Dobrý den,
také bych poprosil o návod. Děkuji!
Dobrý den, Alexandře, Manuál k použití tohoto kávovaru najdete ve svém e-mailu. Přejeme vám krásný den! :)
#Kryštof: Dobrý den, také prosím o zaslání manuálu, děkuji vám
Dobrý den, Michale. V tuto chvíli jsme manuál odeslali na váš e-mail. Věříme, že vám to pomůže s užíváním kávovaru a přejeme vám krásný den! :)