Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)

Rwanda Buliza

od Coffee Culture

Napsat první hodnocení
Momentálně vyprodáno
Pražírna
Coffee Culture
Země původu
Rwanda výběrová káva Rwanda
Region
Rulindo
Použití
Omni (vhodná na filtr i espresso)
Způsob zpracování
Promyté
Chuťový profil
Citrusy, Jablko, Kakao
Stupeň pražení
Střední
Metoda přípravy
Aeropress, Chemex, Chytráček, French Press, Hario V60, Moka konvička, Vacuum Pot, Espresso

Káva má příjemnou aciditu citrusů, šťavnaté tělo, v chuti jablka a jemnou, kakaovou dochuť.

Spracovatelský závod Buliza se nachází v hornitém okrese Rulindo v severní provincii Rwandy.

Tato mycí stanice je v provozu od roku 2007, spadá pod vlastnictví družstva ABOKAMU a skládá se ze 189 zemědělců. Všichni farmáři spolupracující se stanicí dostávají zdravotní pojištění, školení o nových principech pěstování kávy a kvalitní hnojiva na farmy. Do tohoto závodu dodává kávu přibližně 500 producentů jejichž farmy se pohybují v nadmořských výškách 1600 – 2000 m. n. m. Jakmile třešně dorazí do mlýna, jsou mechanicky oloupány, na 24-36 hodin naloženy do vody kde fermentují a potom důkladně promyty. Nakonec se zrna suší na afrických postelích.

Hodnocení

Zatím žádné hodnocení

🤩 Označte hvězdičkami, jak Vám káva chutnala, a pomůžete tak dalším s výběrem.

Diskuze

Zatím žádné otázky

Zeptejte se nás, co Vás na produktu zajímá, a my Vám rádi okamžitě odpovíme.

O farmáři

Farmář
189 zemědělců
Farma
družstvo ABOKAMU
Země
Rwanda
Region
Rulindo
Nadmořská výška
1600 – 2000 m. n. m.
Odrůda
Red Bourbon
O farmáři

Spracovatelský závod Buliza se nachází v hornitém okrese Rulindo v severní provincii Rwandy.

Tato mycí stanice je v provozu od roku 2007, spadá pod vlastnictví družstva ABOKAMU a skládá se ze 189 zemědělců. Všichni farmáři spolupracující se stanicí dostávají zdravotní pojištění, školení o nových principech pěstování kávy a kvalitní hnojiva na farmy.

Do tohoto závodu dodává kávu přibližně 500 producentů jejichž farmy se pohybují v nadmořských výškách 1600 – 2000 m. n. m.

Jakmile třešně dorazí do mlýna, jsou mechanicky oloupány, na 24-36 hodin naloženy do vody kde fermentují a potom důkladně promyty. Nakonec se zrna suší na afrických postelích.



Co o Kofiu říkají kávomilové

Hezká a někdy i méně hezká slůvka

99% kávomilů doporučuje Kofio
5906 recenzí
Neměli mou požadovaný ruční mlýnek skladem, ale postavili se k tomu skvěle a vyřešili to tak, že jsem na tom ještě lépe, než bych ...
Barbora
Líšnice
Naprosto bleskové doručení do druhého dne. Už několikátý nákup, vždy spokojenost.
Kristýna
Statenice
Celkově velká spokojenost, jsem velkým fanouškem českých pražíren a domácí přípravy kávy, zde mám na jednom místě velký výběr káv ...
Anna
Praha
Ochota, laskavost a vstřícnost. Než by nechali kávu "zestárnout na polici", raději včas sníží cenu. Vynikající komunikace s e-shop...
Pavel
Kopřivnice
Mile mě překvapilo jak byl balíček krásně zabalen a blesková rychlost doručení. Kvalita byla, samozřejmě, perfektní!
Alena
Plzeň
Neuvěřitelně rychlé vyřízení. Než jsem se nadála, dárek byl doma. Velice milý, ale přesto profesionální přístup. Děkuji...
Marcela
Praha
Velmi rychle vyřízeno a dodáno i s menším dárkem, takže jsem byla mile překvapena, a teď čekám, co na to řekne ten, pro koho je to...
Simona
Únanov
Doprava do jednoho dne. Reklamace do jednoho dne. Milá obsluha. Příznivé ceny. Vstřícnost. Rychlost odezvy na podpoře.
Lukas
Pardubice