Hodnocení celkem
4.85 / 5
Doporučuje
100%
10 z 10 uživatelů
Pavel ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
200g
Prijemne piti
Asi bych to ocenil i vice anasove :-)
Miroslav ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
200g
Michal ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
200g
Michaela Sokoliová ověřený zákazník 14. Prosinec
Doporučuje produkt
200g
Tomáš ověřený zákazník 11. Srpen
Doporučuje produkt
200g
Fantasticka chut
Michaela 30. Červenec
Doporučuje produkt
200g
Totálně ujetá káva
po prvním uvaření mi vůbec nechutnala, pak jsem si udělala cold brew, a následně filtry přes Origami, a úplně jsem se zamilovala. Boží limitka!
Recept
Metoda přípravy: Origami dripper
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 15 na Porlex
Proces:
Veronika ověřený zákazník 29. Červenec
Doporučuje produkt
200g
Dominika ověřený zákazník 28. Listopad
Doporučuje produkt
200g
Neskutečně zajímavá a zábavná káva!
Opravdu zajímavá, překvapivá chuť.
Tóny ananasu jsou jasně patrné
Příjemná sladkost
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam ověřený zákazník 6. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Ananas tam fakt je! Ještě ladím recept, jak ho z kávy dostat co nejvíc.
Plné tělo, tropické ovoce
Přijde mi dobrá na aero i V60
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): 19 kliku Commandante
Proces: invertni, zalit 50 ml a do 0:15 intnenzivn nepretzity bloom krouzenim, pak dolit na 200 ml a nachat + nandat vicko s filtrem. V 1:15 otocit a press do 2:00
Lenka ověřený zákazník 25. Září
Doporučuje produkt
200g
Některé experimenty se nepodaří... ale u tohoto to rozhodně neplatí!
Kávu jsem připravovala přesně 20 dní po upražení a řekla bych, že chuť ananasu ještě nebyla úplně rozvinutá, to ale vůbec ničemu neuškodilo - alespoň bude pokaždé chutnat trochu jinak. :)
Já z ní cítila hlavně koření s karamelem, s lehkým ovocným dojezdem.
Doporučuji každému, kdo má rád silnější chuť kávy a rád experimentuje.
Rozhodně stojí za vyzkoušení!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21g
Voda (g): 260ml
Teplota vody: 96°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: blooming 40ml, potom zbytek s kratší pauzou po 180ml - celková doba extrakce dvě minuty